Irodák: 2040 Budaörs, Őszibarack u. 10. - 2045 Törökbálint, MaxCity Áruház 1 em. 101      70 / 390 7819

Megbízható, pontos, precíz...

Könyvelés Budaörsön és Törökbálinton kedvező
áron, kiváló minőségben. Forduljon hozzánk, kérje
személyre szabott árajánlatunkat!

Könyvizsgálat:

 

Könyvelőirodánk vállalja vállalkozások részére könyvvizsgálati szolgáltatások elvégzését megfelelő szakképesítéssel és engedéllyel rendelkező könyvvizsgálóval közreműködve. Feltétel nélkül ajánljuk szolgáltatásukat, 20 éves múlttal, kitűnő szakmai felkészültséggel rendelkeznek.

 Elérhetőségük:

Kerek Kft., Kerek Bt.

1203 Budapest, János u. 29. fszt. 5.

Major Miklósné, ügyvezető igazgató és tulajdonos

tel.: 06 30 5066 988

e-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.kerekauditorbt.hu

 Akönyvvizsgálat célja annak megállapítása, hogy a vállalkozó által az üzleti évről készített éves beszámoló, egyszerűsített éves beszámoló, továbbá az összevont éves beszámoló a Számviteli törvény előírásai szerint készült, és ennek megfelelően megbízható és valós képet ad a vállalkozó vagyoni és pénzügyi helyzetéről, a működés eredményéről.

 Kötelező a könyvvizsgálat minden kettős könyvitelt vezető vállalkozónál, kivéve (ha az alábbi két feltétel együttesen teljesül) az üzleti évet megelőző két üzleti év átlagában a vállalkozó éves (éves szintre átszámított) nettó árbevétele nem haladta meg a 200 millió forintot, és az üzleti évet megelőző két üzleti év átlagában a vállalkozó által átlagosan foglalkoztatottak száma nem haladta meg az 50 főt .

Minden olyan esetben, amikor a könyvvizsgálat a Számviteli törvény vagy más jogszabály előírásai szerint nem kötelező, a vállalkozó dönthet arról, hogy a beszámoló felülvizsgálatával könyvvizsgálót bíz meg.